A A A
auto, theorie, spoedcursus-theorie header TheorieCursus.nl

Cursus en examen bij het CBR op 1 dag.

Behalve de theorie uitleggen op internet geven wij ook al vele jaren een klassikale theoriecursus.
U doet dan op 1 dag de cursus én het theorie-examen bij het CBR.

Wij leren u op deze dag de trucs en ezelbruggetjes welke u nodig heeft om te slagen.

Het is ons bekend dat er tegenwoordig veel van dit soort cursussen gegeven worden. Vaak wordt er tijdens zo een cursus veel geschreeuwd en gevloekt. De grofste woorden krijgt u dan gedurende 6 tot 8 uur te horen. Er zijn mensen die dit niet zo erg vinden. Persoonlijk vind ik het schelden en het gebruiken van de meest ernstige ziektes als scheldwoord niet grappig.
Wij geven de cursus op een normale manier. De examenvragen worden behandelt, de antwoorden van het CBR worden besproken en uitgelegd EN wij doen ook nog de nodige uitleg geven zonder alleen maar de antwoorden voor te zeggen.

Vergeleken met andere aanbieders zijn wij vrij goedkoop. Heel goedkoop zelfs. Zo goedkoop zelfs dat sommige mensen ons eerst van tevoren bellen of wij wel echt bestaan. Wel wij bestaan echt, onze adres en kamer van koophandelgegevens staan gewoon op de site. De eerste keer dat ik een theoriecursus gaf was in 1990. De laatste jaren volgen duizenden mensen per jaar een theoriecursus bij ons.

Bij ons kost een spoedcursus voor de auto geen 200, 180 of 159 euro.
Bij ons is een theoriecursus in 1 dag inclusief examen op dezelfde dag al mogelijk vanaf 100 euro!!! En toch hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in het geven van spoedcursussen!!

De spoedcursus wordt gegeven in Amsterdam, Arnhem, Groningen, Leusden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Onze locaties zijn gelegen op loopafstand van het CBR.

Beantwoordt u bij het CBR alle 65 vragen goed, dan storten wij het door u betaalde cursusgeld onmiddellijk terug op uw rekening!!

Zakken is na het volgen van onze cursus haast onmogelijk. Zelfs als u het al een aantal keer zelf hebt geprobeerd bij het CBR. Iedere maand weer slagen honderden mensen die de cursus bij ons hebben gevolgd.
Zakt u toch, dan mag u de cursus onbeperkt gratis overdoen! U betaalt dan alleen zelf het examengeld. Waar veel collega's hetzelfde beloven blijkt dit in de praktijk niet altijd waar!

De meeste vragen die u heeft zullen op deze site beantwoord worden, heeft u desondanks toch vragen, gebruikt u het contactformulier, of belt u tussen 10 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond naar 06-22222266. Natuurlijk kunt u ook WhatsAppen of SMSEN.

Graag tot ziens op 1 van onze geslaagde en leerzame cursussen.